Vervaardiging en verkoop

van slijtdelen voor betonmixers

Persoonlijke service

Nog vragen?
Of hebt u een maatwerk product nodig dat niet in ons uitgebreide assortiment terug te vinden is?
Neem contact met ons op en laat ons weten wat u nodig hebt – wij adviseren u graag persoonlijk over onze producten en helpen u betrouwbaar bij de selectie van de benodigde reserveonderdelen.

Beschikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar, ook als het snel moet gaan.
Ook als de tijd dringt, kunnen wij snel reageren omdat we meer dan 2000 verschillende producten voor u op voorraad hebben die we onmiddellijk kunnen verzenden.
We kunnen zelfs individuele oplossingen binnen korte tijd voor u ontwerpen en vervaardigen.
Dankzij onze moderne logistiek zijn de benodigde producten snel naar u onderweg.

Aantrekkelijke prijzen

Bij ons profiteert u niet alleen van snelle verzending en nauwkeurig verwerkte producten, onze prijzen spreken ook voor zich. Want bij ons krijgt u reserveonderdelen tegen eerlijke en voordelige voorwaarden, en dat zonder compromis.

Ontdek het zelf. Wij zijn altijd beschikbaar voor een kostenraming.
Neem telefonisch contact met ons via +32 (0) 80 86 37 54 of per e-mail: info@c-metal.be

Individuele oplossingen

Ondanks ons zeer uitgebreide productassortiment zijn wij regelmatig bezig met de vervaardiging van nieuwe onderdelen.
Laat ons weten wat uw verzoek is en wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Van de eerste brainstorm en de gedetailleerde productontwikkeling tot de productie van de eerste prototypes, wij staan aan uw zijde en begeleiden u tijdens het hele productontwikkelingsproces. En dat allemaal met één doel: het ontwikkelen van speciale oplossingen die in elk opzicht overtuigen.

Precisie

Onze experten werken met de hoogste precisie om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.
Alleen met absolute precisie en zorg bij elke stap kunnen wij de kwaliteit garanderen die onze klanten van ons verwachten.

Hiervoor vertrouwen we op geschoolde en goed opgeleide medewerkers die de uitdagingen van de branche kennen en die constant bijdragen aan het uitbreiden van ons portfolio met nieuwe ideeën. We voldoen immers alleen aan onze eigen verwachtingen als elk klein detail klopt.

Productdiversiteit

Ons productassortiment is de afgelopen 30 jaar continu gegroeid. We hebben meer dan 2000 verschillende gietmallen.
Hiermee vervaardigen wij ook geschikte slijtdelen voor minder gangbare mixers. Wij bieden slijtdelen aan voor 50 verschillende soorten mixers, of het nu gaat om pan-, enkelassige of dubbelassige mixers.
En mocht het juiste onderdeel er nog niet tussen zitten, dan staan we ook klaar om maatwerk uit te werken.

Neem contact met ons op en vertel ons wat u nodig hebt – wij werken graag een individueel concept voor u uit dat bij uw mixer past.

Expertise

Metaalbewerking is onze dagelijkse passie, die we met vakmanschap en ervaring in de praktijk brengen.
Ons machinepark is ultramodern en onze partners hebben hun vaardigheden de afgelopen jaren vast en zeker bevestigd met betrouwbare service en constante kwaliteit.

Bij ons vertrouwt u altijd op geschoolde specialisten die hun vak verstaan en precies weten wat belangrijk is bij metaalbewerking. Met precisie en knowhow vervaardigen we meer dan 2000 verschillende reserveonderdelen voor meer dan 50 soorten mixers en vinden we individuele oplossingen precies op basis van uw behoeften.

Montageservice

Naast de pure verkoop van reserve- en slijtageonderdelen kunnen we je ook de installatie van onderdelen in je mixers aanbieden. Onze installatiepartner PSF Mechanik heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en de reparatie van betonmixers. PSF Mechanik biedt u een snelle en efficiënte service die de stilstandtijd van uw mixers tot een minimum beperkt.

De kwaliteit van C-Metal onderdelen in combinatie met de flexibiliteit en expertise van PSF Mechanik – de ideale combinatie voor een zorgeloze werking van uw mixers.

Meer dan 2000 verschillende onderdelen in grote aantallen
Direct beschikbaar